Om os

Product

Emini blev stiftet i 2004 og har i dag til huse i Kgs. Lyngby. Emini er medlem af Dansk Industri (DI) og Dansk Forening for Persondataret.

Vores team består af udviklere, support og projektledelse, som alle har mange års erfaring med udvikling af sags- og styresystemer. Viden og erfaring gør det dog ikke alene. De vigtigste input kommer fra vores kunder og markeder. Derfor gør vi meget ud af at være i tæt dialog med vores kunder og andre markedsaktører, så vores systemer hele tiden afspejler vores kunders behov.

Emini er ejet af Niels Wedenborg. Niels har arbejdet med procesoptimering gennem det meste af sin karriere, der bl.a. omfatter ansættelse i privat og offentlig virksomhed før han trådte ind i Emini.

Mantra


Det latinske udtryk "Mobilis in mobili" er vores mantra, hvilket symboliserer et ønske om, at være fleksibel og tilpasningsparat i et konkurrencepræget og foranderligt marked.

Det var mottoet for den berømte ubåd Nautilus i Jules Vernes berømte eventyr "En verdensomsejling under havet" fra 1869. Dog et eventyr, så repræsenterer Nautilus en blanding af hvad der kan lade sig gøre når man kombinerer teori og en stærk teknisk viden med ambitionen om at ville lykkes.

Denne kombination symboliserer på fornemste vis hvad vi står for, og er en konstant inspiration i vores fortsatte stræben efter at udvikle, og levere, markedets bedste sags systemer til beskæftigelsesområdet, samt vikar- og rekrutteringsindustrien.